Can Candan kayyım rektöre karşı ikinci davayı da kazandı: Boğaziçi Üniversitesi’ndeki görevine geri dönüyor

Boğaziçi Üniversitesi Batı Dilleri ve Edebiyatları Bölümü Film Çalışmaları Programı öğretim görevlisi Can Candan, görevine ikinci kez geri iade edildiğini duyurdu

Boğaziçi Üniversitesi Batı Dilleri ve Edebiyatları Bölümü Film Çalışmaları Programı öğretim görevlisi Can Candan, görevine ikinci kez geri iade edildiğini duyurdu.

Benzer haberler

Rusya: NATO’nun savunmaya yönelik bir ittifak olduğu…

Çayan Demirel’in cezası onandı

Boğaziçi Üniversitesi’nde Erdoğan tarafından atanan rektör Prof. Dr. Mehmet Naci İnci’nin mahkeme kararına rağmen ikinci kez görevine son verdiği Can Candan, bir kez daha göreve iade edildiğini sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım ile bildirdi. Candan’ın, “İdare mahkeme, Boğaziçi Üniversitesi kayyım yönetiminin 16.07.2022 tarihinden geçerli görevden alınmam işlemini de hukuksuz buldu!” ifadelerini kullandığı paylaşımı şöyle:

“Ve beklediğim karar çıktı! İdare mahkeme, @UniBogazici kayyım yönetiminin 16.07.2022 tarihinden geçerli görevden alınmam işlemini de hukuksuz buldu! 311 gün geçti o tarihten bu yana ve ben ikinci kez üniversiteme geri dönüyorum! Nerede kalmıştık? #KabulEtmiyoruzVazgeçmiyoruz!”

 

İlginizi çekebilir