Suikast silahı ile vurulan 19 yaşındaki Nazlı yaşam mücadelesi veriyor

 Suikast silahı ile vurulan 19 yaşındaki Nazlı Elmas yaşam mücadelesi veriyor. Ailesi saldırıya tepki göstererk, “Bu şahıs suikast silahını nereden buluyor?” diye sordu.
İstanbul Bayrambaşa Altıntepsi Mahallesi’nde 18 Ocak’ta Eniz Kurtuluş (25), suikast silahı olarak bilinen “uzi” ile Nazlı Elmas’ı (19) katletmek istedi.
İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri ağır yaralanan Elmas’ı ambulansla hastaneye kaldırırken, polis ekipleri de Eniz Kurtuluş’u gözaltına aldı. Saldırgan Kurtuluş ifadesinde Elmas’ı yanlışlıkla vurduğunu iddia etti.
SALDIRGAN TUTUKLANDI 
Nazlı Elmas’ın hayati tehlikesi devam ederken, Eniz Kurtuluş emniyetteki işlemlerinin ardından sevk edildiği adliyede tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Elmas’ın annesi Hüsniye Elmas, “Benim çocuğumu öldürmeye kastetmişler. Boynundan başlayıp diz kapağına kadar çocuğumu taramışlar. Türkiye benim sesimi duysun. Biz burada ailece perişan olduk. Bu olayda her şeyin açığa çıkmasını istiyorum. Kızımı buradan sedyeyle mi çıkaracağım yoksa ayakta mı çıkaracağım bilmiyorum. Ben bir anneyim bunun arkasını bırakmıyorum” sözleriyle tepki gösterdi.
Nazlı Elmas’ın kuzeni İsa Günaydın ise, “Bu şahıs suikast silahını nereden buluyor? Suikast silahı ne demek? Şakayla alakası yok bu direkt cinayet” diye belirtti. Kaynak:MA
İlginizi çekebilir