Sinan Oğan’dan ikinci tur açıklaması

ATA İttifakı’nın Cumhurbaşkanı adayı Sinan Oğan, rakiplerinin 2. tur açıklamasının ardından, “Milletimiz müsterih olsun Türkiye’nin asla bir krize düşmesine müsaade etmeyeceğiz” dedi.

 

ATA İttifakı’nın cumhurbaşkanı adayı Sinan Oğan, kameraların karşısına geçerek seçim sonuçlarına ilişkin açıklamalarda bulundu.

  • Oğan, “Bundan sonra zorlu bir süreç bizi bekliyor. Bize oy veren bizi bu noktaya taşıyan her bir vatandaşımıza tebrik ve teşekkürlerimizi iletiyorum. Zor şartlarda bir seçim çalışması yürüttük ve bugün Türkiye’deki seçim sonuçlarını doğrudan etkileyebilecek bir noktaya geldik. Bunu kendi adımıza bir başarı olarak görüyorum, aslında bizim beklediğimiz oy daha üstteydi. Önümüzdeki bir iki gün içerisinde hızlı bir şekilde Ata İttifakı genel başkanlarıyla bir toplantı yapacağım, tabanımızla görüşmeler yapacağım, imza veren arkadaşlarımızın temsilcileri ve kanaat önderleriyle toplantı yapacağım. Buna göre de bir netice belirleyeceğiz. Bu neticenin durumuna göre de bir yol haritası çıkaracağız. Ondan sonra da önümüzdeki 14 günlük süre içerisinde biz de üzerimize düşeni yapacağız. Milletimiz müsterih olsun Türkiye’nin asla bir krize düşmesine müsaade etmeyeceğiz. Bu seçim sürecinde en istikrarlı davranan biz olduk. Önümüzdeki süreçte de biz bu tavrımızı devam ettireceğiz. Milletimizin hayrına neyse de o şekilde kararımızı alacağız” diye konuştu.

Kaynak: Tele1

İlginizi çekebilir