Elazığ’da tacizci müdür hala görevinin başında!

 

Elazığ’da bir okul müdürünün kız öğrencileri taciz ettiği iddiasıyla kız öğrencilerden birinin CİMER’e şikayette bulunması üzerine başlatılan soruşturmada, müdürün tutuksuz yargılanması ve görevine halen devam etmesine tepkiler büyüyor.

Geçtiğimiz günlerde Elazığ’da bir lisede 8 kız çocuğu savcılığa giderek okul müdürü aylardır bizi taciz ediyor diyerek suç duyurusunda bulunmuştu. Bugün bir kız çocuğu daha suç duyurusunda bulunarak bu sayı 9’a çıktı.

Savcılığın 2 kez müdür tutuklansın talebinde bulunmasına rağmen mahkeme tarafından serbest bırakılıp görevine devam eden müdüre ve kararı veren mahkemeye tepkiler sürüyor.

Elazığ 1.Sulh Ceza Hâkimliği, ayrıca Elazığ’da bir okul müdürünün 8 kız öğrencisini taciz ettiği soruşturma ile ilgili olarak 8 Nisan tarihinde yayın yasağı ve içerik kaldırma kararı alması ve müdürün tutuksuz olarak görevinin başında olmasına tepki gösteren gazeteci Ferit Demir, yaptığı paylaşımda şunları söyledi:

“Bugün 1 kız çocuğu daha şikayetçi oldu, o tacizci müdür neden ısrarla tutuklanmıyor.

Elazığ’da bir lisede okul müdürü okuldaki 9 kız çocuğunu aylarca taciz ediyor..

Elazığ’da ki yerel gazete ve televizyonlar günlerdir suskun..

Müdür hala görevde, Milli Eğitim Bakanlığı suskun..

İldeki siyasi parti ve STK’lar suskun..

Tacizci müdür neden bu kadar çok korunur ki?”

Demir davanın takipçisi olacağını ifade ederek, “Elazığ’da ki yerel gazete ve televizyonların il’deki bir lisede okul müdürünün 9 kız öğrenciyi taciz etmesi haberine karşı sessiz ve duyarsız kalmaları nedeniyle, onlarla aynı çatı altında olmamak için Elazığ’da ki Fırat Havzası Gazeteciler Cemiyeti üyeliğinden istifa ediyorum.” dedi.

(AMİDA HABER)

İlginizi çekebilir