Demirtaş’ın Soylu’yu şikayet dilekçesi işleme konulmadı

Edirne Cezaevi’nde tutuklu bulunan HDP eski Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, Türkiye İçişleri Bakanı Süleyman Soylu hakkında verdiği suç duyurusu dilekçesinin işleme konulmadığını söyledi.

Şikayet dilekçesinin işleme konulmamasına tepki gösteren Demirtaş, Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı’nın „Dilekçenin İşleme Konulmamasına Dair Karar“ını Twitter hesabından paylaştı.

Demirtaş, „Savcılık da Soylu’nun görevinin hakaret etmek olduğunu resmi olarak kabul etti. Soylu’nun Suç İşleri Bakanı olduğu, kesinleşmiş bir yargı kararıyla tescillendi“ ifadelerini kullandı.

Benzer haberler

Adıyaman’da 6 Şubat depremlerinde yıkılan İsias Otel…

Asrın Hukuk Bürosu’nun X hesabı erişime engellendi

Selahattin Demirtaş, „Şu hukuk rezaletine bakar mısınız Allah aşkına! ‚Ahmak’a 2 yıl 7 ay 15 gün hapis cezası, ‚Katil, iğrenç, aşağılık‘ ise Soylu’nun göreviymiş! Dilekçeyi işleme koymaya bile gerek görmemişler. Devran halen dönüyor Kirli! İşlediğin tüm suçların hesabını vermek üzere sanık sandalyesine oturacağın günlere az kaldı. O güne kadar lüksün ve şatafatın tadını çıkarmaya bak çünkü hapishanede hiçbirini bulamayacaksın“ dedi.

/rd/
İlginizi çekebilir