Savunma Bakanı Güler Urfa’ya gitti

Türkiye’nin Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler ve ordunun komuta kademesi Urfa’ya gitti.

Savunma Bakanlığından konuyla ilgili yapılan açıklamaya göre Bakan Güler, beraberinde Genelkurmay Başkanı Orgeneral Metin Gürak, Deniz Kuvvetleri Komutanı Oramiral Ercüment Tatlıoğlu, Kara Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Selçuk Bayraktaroğlu ve Hava Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Ziya Cemal Kadıoğlu ile gittiği Urfa’da bayramlaşma sonrası toplantı gerçekleştirdi.

Güler, 20’nci Zırhlı Tugay Komutanlığındaki video telekonferans toplantısında, ”yurt içi ve sınır ötesinde” görev yapan birliklerin komutanlarına seslendi.

Benzer haberler

Urfa’da toplu martı ölümleri

Amerika: UCM’nin Netanyahu’yu tutuklama yetkisi…

”Yurt içinde ve sınır ötesinde icra edilen başarılı operasyonlarla örgütün hareket kabiliyetinin bitme noktasına geldiğini” ileri süren Güler, operasyonların süreceği mesajını verdi.

Bakan Güler şöyle dedi:

“Şu ana kadar büyük bir başarıyla sahada tesis ettiğimiz kontrolün geliştirilmesi ve genişletilmesi, örgütün eylem ve hareket kapasitesinin sıfırlanması için gözümüzün değmediği, ayağımızın basmadığı yer bırakmayacağız. Türkiye Yüzyılı hedefleri doğrultusunda, her türlü tehdit ve tehlikeyi bertaraf etmeye devam edeceğiz…”

 

/Ajans/

 

İlginizi çekebilir