Erdoğan’dan Özgür Özel açıklaması: Kapımız sayın Özel’e açık

Kabine toplantısının ardından gazetecilere açıklama yapan Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Sayın Özel’e kapımız açık, ele alacağımız konu başlıklarımız çok, ziyarete geldikleri anda oturur konuşuruz” dedi.

Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan Kabine toplantısı sonrasında Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nin bahçesinde gazetecilerle sohbet etti. Erdoğan, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin‘in ziyaretine ilişkin soruya “Bağdat ziyaretimizin ardından dönüşte Erbil’e de bir ziyaret yapabiliriz, oradaki yetkililerle de görüşmeler yapabiliriz. Sayın Putin ile sık sık telefon görüşmeleri gerçekleştiriyoruz, Türkiye’ye ziyaret tarihi inanıyorum ki en kısa sürede netleşecektir.” yanıtını verdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, CHP Genel Başkanı Özgür Özel ile ilgili soruya da, “CHP’nin Genel Başkanı Sayın Özel’e kapımız açık, ele alacağımız konu başlıklarımız çok, ziyarete geldikleri anda oturur konuşuruz” yanıtı verdi.

Benzer haberler

14 barodan Tahir Elçi cinayeti davasıyla ilgili açıklama:…

Avrupa Birliği ülkeleri Filistin devletini tanımaya…

Ne olmuştu?

CHP lideri Özgür Özel, Cumhurbaşkanı Erdoğan‘ı Ramazan Bayramı’nda bayramlaşmak için aradı. Bayramdan önce Sabah gazetesine verdiği mülakatta, bayram günü Erdoğan’ı arayacağını söyleyen Özel, “Birlikte çalışmak zorunda olduğumuzu… Ve dönem dönem istişare etmek zorunda olduğumuzu söyleyeceğim” demişti. Özel, Erdoğan’a, CHP’nin Türkiye nüfusunun yüzde 65’ine, milli gelirin de yüzde 85’ine hâkim bir coğrafyada yerel iktidar olduğunu” hatırlatacağını söylemişti. Özel’in Bayram telefonunda Erdoğan’a “Diyalog kanalının açık olması fayda sağlar” dediği öğrenildi.

 

/T24/

İlginizi çekebilir