Amedspor şampiyonluk ilan edeceği maçta taraftarını üzdü

Bugün Diyarbakır şehir Stadyumunda Iğdır FK ile karşılaşan Amedspor galibiyet elde edemedi. Iğdır FK karşısında kendi sahasında 2-0 mağlup ayrıldı. Böylelikle şampiyonluk ilanı haftaya deplasmanda oynanacak Somaspor maçına kaldı. 

Bugünkü mağlubiyetle her ne kadar Amedspor 2. Lig kırmızı grupta liderliğini sürdürse de Kastamonuspor’un deplasmanda bugün Karaman FK karşısında aldığı galibiyet sonucu 6 puan olan fark 3’e inmiş durumda. 

Amedspor 2. Lig kırmızı gurupta oynadığı 34 maçta 28 galibiyet ve 9 beraberlik elde etti. Son iki hafta Somaspor ve Menemenspor karşılaşacak. İlk maçı deplasmanda ikinci maçını ise evinde oynayacak.  Bu iki maçtan birisinde galip gelmesi halinde şampiyonluğunu ilan etmiş olacak. 

Benzer haberler

CIA Başkanı Burns ateşkes görüşmelerine katılmak için…

Yulia Navalnaya’ya DW İfade Özgürlüğü Ödülü

 Amedspor bugün coşkulu bir taraftar kitlesi karşısında sahaya çıktı. 33 bin kapasiteli stadyum tamamen dolmuştu.  Ayrıca on binlerce insan Diyarbakır Büyük şehir Belediyesi’nin kurduğu iki dev ekranda maçı izleme olanağı buldular. Maçı izlemek ve Amedspor’un şampiyonluğunu kutlamak içinde binlerce insanın çevre kentlerden şehre akın etmişti. 

Amedspor’un Iğdır Fk karşısında aldığı yenilgi sadece şampiyonluğu riske sokmadı aynı zamanda taraftarlarını üzdü. 

 

foto:@amedskofficial

İlginizi çekebilir