AKP Sözcüsü Çelik: Batılı bazı yayın organları Erdoğan’ı hedef alıyor

 AKP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik, batılı bazı yayın organlarının sistematik şekilde Erdoğan’ı hedef aldığını ve Türkiye’deki seçimlerde taraf olduklarını iddia etti. Çelik, „Cumhurbaşkanımızın barışa odaklı dış politika çizgisi, bunları daha çok rahatsız etmeye devam edecek“ dedi.

Çelik, Twitter’dan yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı:

„Batılı bazı yayın organları sistematik şekilde Cumhurbaşkanımızı hedef alıyorlar. Doğrudan Türkiye’deki seçimlerde taraf oluyorlar. Cumhurbaşkanımızın dış politikada bağımsız ve ilkeli bir çizgi izlemesinden rahatsız olduklarını açıkça belirtiyorlar.

Benzer haberler

64 yazar ve sanatçıdan çağrı: Taksim Meydanı 1 Mayıs…

Beyaz Saray: Erdoğan’ın ziyaretine ilişkin programlanmış bir…

Bunların yaptığı basın yayın faaliyeti değildir; ilkel bir kara propagandadır. Talimat almayan bir Türkiye bu odaklar için kabus anlamına geliyor. Çirkin ve ciddiyetsiz yaklaşımlarla Türkiye’deki siyasi süreçleri etkileyebileceklerini düşünüyorlar.

Cumhurbaşkanımızın barışa odaklı dış politika çizgisi, bunları daha çok rahatsız etmeye devam edecek. Milletimizin yüksek siyasi bilinciyle vereceği kararlar, dış vesayet girişimlerine de tarihin en büyük dersini verecek.“

Kaynak: Duvar

İlginizi çekebilir