Ahmet Davutoğlu’ndan Binali Yıldırım’a: Senin yabancı bankalardaki hesapların ne zaman Türkiye’ye gelecek

Millet İttifakı Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanı Yardımcısı Adayları Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, DEVA Partisi Genel Başkan Ali Babacan, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, Bursa Millet Buluşması’nda vatandaşlarla bir araya geldi.

 

 

Ahmet Davutoğlu’nun açıklamasının satır başları şöyle:

*14 Mayıs günü seçimi kaybedeceğini gören iktidar milli manevi değerlerimizi de istismar ederek bizi tehdit ediyor.

Bugün iktidarda bulunanlar bize dönüp ‘Devlet bizim mülkümüz’ diyorlar. Erdoğan, Bahçeli dönüp bize parmak sallıyor. Biz de onlara diyoruz ki devlet bizim için ulu sultan Osman Gazi Han’dan emanettir. Kimseye çiğnetmeyiz, kimseye böldürtmeyiz.

*Ülkede kendinden farklı düşünenlere küffar diyen bir yönetim varsa hesap sormak dinen de bizim borcumuzdur. 13. Cumhurbaşkanımız Kemal Kılıçdaroğlu ile birlikte din ve vicdan özgürlüğü teminat altına alınacak. Hiç kimse inancından, fikrinden dolayı mahkum edilemeyecek.

*O Binali Yıldırım’a soruyorum buradan: Senin yabancı bankalardaki hesapların ne zaman Türkiye’ye gelecek?

14 Mayıs günü mutlaka bunlar gidecek! Gideceklerini anladıkları için bizi tehdit ediyorlar. Sayın Bahçeli Bursalı Sina Ateş’in hesabını ver! Sen vermezsen Allah şahit olsun biz mutlaka o hesabı soracağız! Ateş çemberinden kaç kere geçmiş bizlere mermi gösteriyor. Ne senin merminden ne öfkenden ne hizmet ettiğin Erdoğan’ın yolsuz düzeninden korkarız. Değiştireceğiz, değiştireceğiz, değiştireceğiz!

Kaynak: Krt

İlginizi çekebilir