Abdullah Zeydan cezaevindeki Demirtaş, Mızraklı ve Kaya’yı ziyaret etti

Van Büyükşehir Belediye Eşbaşkanı Abdullah Zeydan, tutsak Kürt siyasetçiler; Eski HDP Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, Eski Diyarbakır Büyükşehir Belediye Eşbaşkanı Selçuk Mızraklı ve Eski Van Büyükşehir Belediyesi Eşbaşkanı Bekir Kaya’yı cezaevinde ziyaret etti.

Zeydan, Eski HDP Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, Eski Diyarbakır Büyükşehir Belediye Eşbaşkanı Selçuk Mızraklı ve Eski Van Büyükşehir Belediyesi Eşbaşkanı Bekir Kaya’yı cezaevinde ziyaret etti.

Konuya dair Van Büyükşehir Belediyesi, sosyal medya hesaplarından bilgilendirme yaptı.

Bilgilendirmede, şu ifadelere yer verildi:

“Van Büyükşehir Belediye Eşbaşkanımız Abdullah Zeydan, HDP Eski Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş ve Diyarbakır Eski Belediye Eşbaşkanı Selçuk Mızraklı’yı Edirne F tipi cezaevinde, Van Büyükşehir Belediyesi eski Eşbaşkanımız Bekir Kaya’yı ise İstanbul Marmara L tipi cezaevinde ziyaret etti.

İradelerine güçlü bir şekilde sahip çıkan halkımızı, dayanışma gösteren herkesi, Belediye Eşbaşkan ve meclis üyelerini kutlayan eş başkanlarımız, halkın bu büyük fedakarlıkları karşısında belediyelerin halka layık hizmetler üretmeleri gerektiğini ve tüm seçilmiş arkadaşların büyük bir özveriyle iyi hizmetler üreteceklerine inandıklarını dile getirdiler.”

Zeydan da ziyarete ilişkin paylaşımında “Çok moralli, dirençli ve sağlıklıydılar. Tüm halkımıza içten selam ve saygılarını ilettiler” dedi.

/rd/
İlginizi çekebilir