Zorlu: Altılı masa ilk kez bu kadar yoğun ve kapsamlı şekilde cumhurbaşkanı adayı üzerinde duracak

İYİ Parti Sözcüsü Kürşad Zorlu, altılı masanın 26 Ocak Perşembe, partisinin ev sahipliğinde yapacağı toplantıda “ilk kez yoğun ve kapsamlı şekilde cumhurbaşkanı adayı üzerinde durulacağını” bildirdi.

Zorlu, partisinin genel merkezinde düzenlediği basın toplantısında, Türkiye’nin Stockholm Büyükelçiliği önünde Kur’an-ı Kerim’in yakılmasının kabul edilebilir olmadığını söyledi.

Benzer haberler

IMF’den uyarı: İtalya ve Fransa kemer sıksın, Almanya…

Amed Tiyatro Festivali başladı

Bazı illerde partisinin kongreler gerçekleştirdiğini anımsatan Zorlu, özellikle Diyarbakır ve Şanlıurfa kongrelerinin coşkulu geçtiğini, burada halkın İYİ Parti’ye büyük teveccüh gösterdiğini dile getirdi.

Altılı masanın cumhurbaşkanı adayına ilişkin soruyu yanıtlayan Zorlu, “Perşembe günü İYİ Parti ev sahipliğinde önemli bir toplantı olacak. Bu toplantı ilk kez bu kadar yoğun ve kapsamlı şekilde cumhurbaşkanı adayı üzerinde durulacağı bir toplantı olacak. Tabii içeriğine ilişkin şu an bir detay vermem mümkün değil. İYİ Parti olarak 13. cumhurbaşkanının bu masa tarafından belirlenecek aday olmasını büyük bir sorumluluk duygusuyla istiyor, arzuluyor ve bunun için yoğun bir çaba sarf ediyoruz.” diye konuştu.

 

/euronews/

İlginizi çekebilir