Yeşil Sol Parti’nin seçim aracına ırkçı saldırıda saldırganlar değil yaralanan araç sürücüsü gözaltına alındı

Arnavutköy’de dün Yeşil Sol Parti’nin seçim aracına saldıran ırkçı bir grup, partili Kamuran Güneş’i yaraladı. Polisler ise, saldırganlar yerine Güneş’i gözaltına aldı

 

Yeşil Sol Parti İstanbul Arnavut İlçe Örgütü’nün seçim aracı dün öğlen saatlerinde bir grup ırkçı tarafından saldırıya uğradı. İslambey Mahallesi’nde gerçekleşen saldırıda araç sürücüsü Yeşil Sol Partili Kamuran Güneş, kazma ve küreklerle darp edildi. Saldırganlar olay yerinden kaçarken, yaralanan Güneş ise Arnavutköy Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

Benzer haberler

Leyla Zana: Hep istemeyin; bir kere de siz Kürtlere oy…

Türkiye en fazla ihracatı Almanya’ya yaptı: İthalatta…

Darp raporu verilmedi

Olayın duyulmasının ardından Yeşil Sol Parti Arnavutköy İlçe Eşbaşkanı Yavuz Kahraman ve beraberindeki partililer, hastaneye gitti. Güneş’i arayan partililere ilk önce hastane çalışanları tarafından “Buraya Güneş isimde bir yaralı getirilmedi” denildi. Partililerin ısrarının ardından ise hastane yetkilileri, Güneş’in polisler tarafından hastaneden alınarak ilçede bulunan Yavuz Selim Karakolu’na götürüldüğünü aktardı. Yaralı halde hala karakolda tutulan Güneş için hastanede darp raporu da verilmediği öğrenildi. Güneş’in emniyetteki işlemlerinden sonra Gaziosmanpaşa Adliyesi’ne çıkarılması bekleniyor.

Kaynak: Sendika.Org

İlginizi çekebilir