Yeneroğlu’ndan Bahçeli’ye ‘seyircisiz maç’ tepkisi: Her seyircinin yanına bir polis görevlendir

DEVA Partili Mustafa Yeneroğlu, ‘maçlar seyricisiz’ oynansın diyen MHP lideri Bahçeli’ye tepki göstererek, “Tedbir olarak kameralar maçı değil, seyircileri izlesin; olmazsa tüm seyircilerin yanına bir polis görevlendirilsin, yine olmadı bütün kulüplere kayyım atansın…” dedi.

DEVA Partili Mustafa Yeneroğlu, maçların seyircisiz oynanmasını isteyene MHP lideri Devlet Bahçeli’ye tepki göstererek, “Tedbir olarak kameralar maçı değil, seyircileri izlesin; olmazsa tüm seyircilerin yanına bir polis görevlendirilsin, yine olmadı bütün kulüplere kayyım atansın, son çare olarak futbol yasaklansın…” dedi.

Fenerbahçe’nin Konyaspor ile Beşiktaş’ın Antalyaspor ile yaptığı maçta ‘hükümet istifa’ sloganları atılması sonrasında Devlet Bahçeli sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımda, “Bütün kulüp başkanlarının müsabakaların ya seyircisiz ya da gerekli tedbirlerin alınarak oynanması hususunda acil ve gerekli adımları atmaları kaçınılmaz görevleridir. Milliyetçi Hareket Partisi konunun takipçisidir” ifadesini kullandı.

Benzer haberler

Birleşmiş Milletler: Haiti’deki durum ‘dehşet…

Ayla Akat Ata: Şimdi sandığa gitme ve mührü DEM’e…

Bahçeli’nin açıklamasına tepki gösteren Yeneroğlu, “Tedbir olarak kameralar maçı değil, seyircileri izlesin; olmazsa tüm seyircilerin yanına bir polis görevlendirilsin, yine olmadı bütün kulüplere kayyım atansın, son çare olarak futbol yasaklansın…” değerlendirmesinde bulundu.

 

/krn/

İlginizi çekebilir