Ümit Özdağ: Şartlarımız yerine getirilmezse iki adayı da desteklemeyiz

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ ikinci tura kalan Cumhurbaşkanlığı seçimleri için şartları olacağına işaret ederek, “Yerine getirilmezse iki adayı da desteklemeyiz” dedi.

 

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, ikinci tur için destek verecekleri adaya ilişkin “Hem Kılıçdaroğlu hem Erdoğan talepleri karşılayamayacağını söyledi. Nokta koyuyoruz. İki adayı da desteklemiyoruz’ diyeceğiz” diye konuştu.

ATA İttifakı ortağı Zafer Partisi’nin Genel Başkanı Ümit Özdağ, Halk TV’de İsmail Küçükkaya ile Yeni Bir Sabah’ın konuğu oldu.

“KANDİL VE DOMUZ BAĞI ARASINA SIKIŞMAYIZ”

İkinci tur için destekleyecekleri adaya ilişkin konuşan Özdağ, “Biz daha seçim sürecinin başında ortaya ilkeler koyduk. Ahmet ile Mehmet üzerinden hareket etmeyiz. Bizim kitlemiz mevcut düzen partilerini benimsemeyen, Atatürk’ten, Türk Milliyetçiliğinden taviz vermeyen, Kandil ile domuz bağı arasına sıkışmaya karşı ve sorgulayıcı bir seçmen. Bu seçmene ‘Ahmet’i destekle’ dediğin zaman ‘Tamam’ diyecek bir seçmen değil.” dedi.

“ZAFER PARTİSİ’NİN OYU YÜZDE 2.2 DEĞİL, ÇOK OYUMUZ ÇALINDI”

Zafer Partisi’nin oyunun yüzde 2.2 olmadığnıı belirten Özdağ, “Çok oyumuz çalındı. Sinan beyin de ciddi oyunun çalındığını biliyoruz, onunla da ilgili araştırma yapacağız. Biz oyumuzun peşinde koşacağız. Başkalarının da oyları nasıl aldığını araştıracağız.” dedi.

ÖZDAĞ HANGİ ADAYA OY VERECEK?

İsmail Küçükkaya’nın “Özdağ kişisel olarak hangi adaya oy verecek?” sorusuna kaçamak cevap verdi. Özdağ, “Ben bireysel olarak bir tercih yapma durumunda değilim. Ben bir siyasal partinin genel başkanıyım. Benim tercihim program tercihidir, parti tercihidir. Her ikisi de, her iki ittifak da benim karşısında olduğum ittifaktır. Biz de mümkün olanı, Türkiye için iyi olanı tespit etmek zorundayız.” dedi.

Kaynak: Bold medya

 

İlginizi çekebilir