Ümit Özdağ, belli belediyeler için dosyalar hazırlandığını iddia etti

Zafer Partisi lideri Ümit Özdağ, katıldığı bir canlı yayında, yerel seçimler öncesi bazı belediyelere baskı kurulacağını iddia etti. „Ankara ve İstanbul’u almayı hedefleyecekler. Belirli belediyelere karşı dosyaların hazırlandığını biliyorum“ dedi.

Cumhurbaşkanlığı ikinci tur seçimlerinde Millet İttifakı’na destek vermek kararı alan Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, katıldığı bir programda gündeme dair değerlendirmelerde bulundu. Yerel seçimlerde kullanmak üzere belli belediyeler için dosyalar hazırlandığını iddia etti.

Sözcü TV’de yayınlanan Nokta Atışı programında İpek Özbey’in sorularını yanıtlayan Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu.

SEÇİM ÖNCESİNDE BASKI YÖNTEMLERİ
Yerel seçimler öncesi bazı belediyelere karşı dosya hazırlandığını ifade eden Özdağ, “Ankara ve İstanbul’u almayı hedefleyecekler. Bunun için Ankara ve İstanbul’da seçim öncesinde başka baskı yöntemlerini görebiliriz” dedi.

İktidarın bazı belediyeleri almak için dosya hazırladığını öne süren Özdağ, şöyle konuştu:

“Yaşlanmış ve yorulmuş bir iktidar var. Bu yerel seçimi kazanıp ondan sonra yüzde 30’larla tekrar iktidarını muhafaza edecek bir sürece dönebilmek için baskı sistematiğini devam ettirmek zorunda. Ankara ve İstanbul’u almayı hedefleyecekler. Bunun için Ankara ve İstanbul’da seçim öncesinde başka baskı yöntemlerini görebiliriz.

“DOSYALAR HAZIRLANDIĞINI BİLİYORUM”
Belirli belediyelere karşı dosyaların hazırlandığını biliyorum. Belediye isimlerini biliyorum ama vermiyorum. Çok kısa süre kaldığı için operasyonun yapılması durumunda ortaya olumsuz sonuçlar, tepki çıkartacağı için yapılmadı operasyonlar. Onların önümüzdeki süreçte devreye sokulacağından eminim. Çünkü çok kapsamlı dosyalar. Göreceğiz, tüm bunları yaşayacak Türkiye.”

Kaynak: Kronos

İlginizi çekebilir