Soylu’nun ‘Beni aradı’ dediği İmamoğlu: İspat edersen istifa ederim

Soylu’nun „Beni arayarak yardım istedi“ iddiasında bulunduğu İmamoğlu’ndan yanıt geldi: „İstihbarat sende, telefon takibi sende, tüm bilgilere erişme gücün var. Bunu ispat edersen ben, edemezsen sen istifa etmelisin.“

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, siyasi yasak ve hapis cezası almasıyla gündemde olan İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun bir süre önce kendisini aradığını ve bir konuda yardım istediğini iddia etti. Bu iddiaya İmamoğlu’ndan jet yanıt geldi. İmamoğlu, “Bu kuyruklu bir yalan! İstihbarat sende, telefon takibi sende, tüm bilgilere erişme gücün var. Bunu ispat edersen ben, edemezsen sen istifa etmelisin” dedi.

Süleyman Soylu, bir süre önce İmamoğlu’nun kendisini arayarak, “CHP Genel Merkezi zaten beni sevmiyor, nolursunuz bana bu konuda yardımcı olur musunuz?” diye yardım istediğini iddia etti.

Benzer haberler

Madımak’da iki kızı yakılan Yeter Sivri hayatını…

Diyarbakır Barosundan 24 Nisan açıklaması: Tarihte yaşanmış…

 

İmamoğlu, sosyal medya hesabından bu iddiaya şöyle yanıt verdi:

“Bakan Soylu “Saygılarımla” diyerek kendisini aradığımı ve yardım istediğimi söylemiş. Bu kuyruklu bir YALAN! İstihbarat sende, telefon takibi sende, tüm bilgilere erişme gücün var. Bunu ispat edersen ben, edemezsen sen istifa etmelisin. HODRİ MEYDAN”

 

/Kronos/

İlginizi çekebilir