Şenyaşar ailesinden Erdoğan’a yanıt: Aynı gemide değiliz

Adalet Nöbetini 534’üncü gününde sürdüren Şenyaşar ailesi, AKP’li Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın “Aynı gemideyiz” şeklindeki açıklamasına, “Aynı gemide değiliz” diyerek yanıt verdi. 
Urfa’nın Suruç ilçesinde 14 Haziran 2018 tarihinde AKP Urfa Milletvekili İbrahim Halil Yıldız’ın koruma ve yakınları tarafından eşi ve iki oğlu katledilen Emine Şenyaşar ile katliamdan yaralı kurtulan Ferit Şenyaşar’ın, Urfa Adliyesi önünde 9 Mart 2021’de başlattığı Adalet Nöbeti 534’üncü gününde sürüyor. Sabah saatlerinde anne ve oğlu, Suruç ilçesinden 42 kilometre yol alarak Urfa Adliyesi önüne geldi. Anne ve oğlu nöbeti 8 Ağustos tarihinden bu yana polislerin oturmalarını engellediği adliye binası girişinde bulunan gölgelik alanda başlattı.
Aile sanal medya hesaplarından AKP’li Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın “Aynı gemideyiz” şeklinde yaptığı açıklamaya dair, “İsminde adalet olan parti en büyük sınavını Urfa’da tüm baskılara rağmen susturulamayan anne karşısında verecektir. Aynı gemide değiliz” mesajı paylaştı.

 

/MA/

İlginizi çekebilir