Şenyaşar ailesi: Cezasızlık yeni katliamların önünü açıyor

Adalet mücadelesini sürdüren Şenyaşar ailesi, sanal medya hesabından Bartın’da meydana grizu patlamasına da değinerek, “Cezasızlık yeni katliamların önünü açıyor. Kaza değil cinayet. Hak hukuk adalet” mesajı paylaştı. 
Urfa’nın Suruç ilçesinde 14 Haziran 2018 tarihinde AKP Milletvekili İbrahim Halil Yıldız’ın koruma ve yakınları tarafından eşi ve iki oğlu öldürülen Emine Şenyaşar ile saldırıdan yaralı kurtulan oğlu Ferit Şenyaşar’ın Urfa Adliyesi önünde 9 Mart 2021’de başlattığı Adalet Nöbeti eylemi 587’nci gününde devam etti. Aile, hafta sonu adliyenin kapalı olması nedeniyle nöbet eylemini Suruç’taki evlerinde sürdürdü.
Benzer haberler
Ailenin sanal medya hesabından, Bartın’ın Amasra ilçesinde meydana gelen ve 41 işçinin yaşamını yitirdiği maden faciasına da değinerek, “Söylenecek çok şey var, ama elimizde resmi bir bilgi yok. Herkes olayı çok iyi biliyor. Ortada bir insanlık suçu var, bu suç 4 yıldır kamuoyundan gizleniyor. Cezasızlık yeni katliamların önünün açıyor. Kaza değil cinayet. Hak hukuk adalet.” mesajı paylaşıldı.

 

/MA/

İlginizi çekebilir