Özdağ: Şartlarımızı içeren mutabakat metnini Kılıçdaroğlu’na sundum; umarım yarına kadar olumlu cevap verir

Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile bir araya gelen Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, Türkiye Cumhuriyetini daha ileri taşıma gayesiyle oluşturduğumuz mutabakat metnini Kılıçdaroğlu’na sundum. Kendisi, yarın saat 11.00’de yapacağım basın toplantısına kadar, Millet İttifakının umarım olumlu cevabını iletecek” paylaşımında bulundu.

Benzer haberler

Ermenistan’da bankalar, Rusya’nın Mir…

İsrail Halep’i vurdu: En az 38 ölü

Kılıçdaroğlu ile Özdağ, akşam saatlerinde Ankara’da bir araya geldi. Görüşmeye ilişkin ilk paylaşımı Özdağ, sosyal medya hesabından yaptı.

Özdağ’ın paylaşımı şöyle:

“Atatürk çizgisinde Türk Milliyetçiliği zemininde kurulan Zafer Partisi’nin Genel Başkanı olarak, kuruluş ilkelerini koruma (Anayasa 1-4 Md. Ve 66 Md.) ve terörle etkin mücadele için gerekenlerin yapılması, 13 milyon sığınmacının geri dönmesinin sağlanması ile ilgili şartları içeren, Türkiye Cumhuriyetini daha ileri taşıma gayesiyle oluşturduğumuz mutabakat metnini, iş birliği esasları çerçevesinde CHP Genel Başkanı Sn. Kemal Kılıçdaroğlu’na sundum. Millet ittifakı paydaşlarının onayını alması gerektiğini ifade etti. Kendisi, yarın saat 11.00’de yapacağım basın toplantısına kadar, Millet İttifakının umarım olumlu cevabını iletecek. Büyük Türk Milleti’ne arz ederim.”

/t24/

İlginizi çekebilir