Naci Görür’den vatandaşa çağrı: Partizanlığı bırak, bu sefer gereğini yap

Depremle ilgili uyarılarıyla bilinen yerbilimci Prof. Dr. Naci Görür, önümüzdeki seçimlerde oy verecek vatandaşlara seslenerek “Afetleri gelecekteki canlarımıza ihale etmek istemiyorsanız bu sefer gereğini yapın” dedi.

Twitter hesabından paylaşımlarda bulunan Prof. Dr. Naci Görür, artık partizanlığın bir kenara bırakılması gerektiğini belirterek deprem konusunda geleceğe dönük “ciddi vaadlerde bulunan, plan ve programı olan ve yaşam hakkını herşeyin üzerinde tutan partiye oy verilmesi” çağrısında bulundu.

Prof. Dr Görür’ün paylaşımları şöyle:

  • “Sevgili halkıma sesleniyorum: Tam da bu ortamda, yakınlarımız göçük altındayken,acımızı yürekten hissederken ülkene sahip çık. Bir kaç ay sonra seçim olacak, siyasetçiler vaadlerde buluncak, kendilerini beğendirmeye çalışacaklar, senden oy isteyecekler. Elbette bir partiye gönül vrmiş olabilirsin
  • Bir partiyi beğenebilirsin ama herşey siyaset değildir. Senin, çoluk çocuğunun, torunlarının ve neslinin bu topraklarda ilelebet yaşamasını istiyorsan partizanlığı bırak ve sana deprem konusunda ciddi vaadlerde bulunan, plan ve programı olan ve yaşam hakkını herşeyin üzerinde tutan partiye oy ver.
  • 17 Ağustos Kocaeli depremlerinden sonra o günleri milletçe milat olarak ilan etmiştik. Hiçbir şey artık eskisi gibi olmayacak demiştik. Hani noldu miladımız? Eğer bu seferde gereğini yapmazsak sorumluluk ve vebalden kurtulamayız. Eğer afetleri gelecekteki canlarımıza ihale etmek istemiyorsanız bu sefer gereğini yapın, sevgiyle.”

/en/

İlginizi çekebilir