Mızraklı ve kendisine verilen kararları hatırlatan Demirtaş: Üzgünüm ama sarı öküzü vermeyecektiniz

Edirne Cezaevi’nde tutuklu bulunan eski HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’na verilen hapis cezası kararının ardından yeni bir paylaşım yaparak, „Üzgünüm ama sarı öküzü vermeyecektiniz. Yine de geç değil. Şimdi hep birlikte direnme ve hep birlikte kazanma zamanıdır“ dedi.

Demirtaş, sosyal medya hesabından, eski Diyarbakır Belediye Başkanı Selçuk Mızraklı ve kendisine verilen siyasi kararları da hatırlatarak şu paylaşımı yaptı:

„Bana verilen ceza üst mahkemede, Saray’ın açık talimatıyla 41 günde, Diyarbakır Belediye Başkanı Selçuk Mızraklı’ya verilen ceza ise 35 günde onaylandı. Üzgünüm ama sarı öküzü vermeyecektiniz. Yine de geç değil. Şimdi hep birlikte direnme ve hep birlikte kazanma zamanıdır.“

Benzer haberler

Madımak’da iki kızı yakılan Yeter Sivri hayatını…

Diyarbakır Barosundan 24 Nisan açıklaması: Tarihte yaşanmış…

Demirtaş dünkü tweet’inde de, „Halkın iradesine bu kaçıncı „yargı“ darbesi. Bütün hukuksuzluklar er geç halkın kararına çarpıp döner. Oldu olacak, Ekrem Bey’i Pınarhisar Cezaevine de koyun ki akıbeti aynı olsun.“ ifadelerini kullanmıştı.

 

/t24/

İlginizi çekebilir