Mısır Cumhurbaşkanı Sisi’yi överken kalp krizi geçirdi; hayatını kaybetti

Suudi Arabistanlı bir iş insanı, Mısır’ın başkenti Kahire’de düzenlenen bir konferansta kürsüde konuştuğu sırada kalp krizi geçirdi ve hayatını kaybetti. İş insanının kalp krizi geçirdiği sırada Mısır Cumhurbaşkanı Sisi’yi övdüğü belirtildi.

Ölüm Suudi Arabistanlı iş insanını kürsüde yakaladı. Suudi Arabistanlı iş adamı Mohammad Al Qahtani, Mısır’ın başkenti Kahire’de düzenlenen Arap Afrika Konferansı’na katıldı. Burada bir oturuma katılan Suudi iş insanı, kürsüde konuşma yaptığı sırada kalp krizi geçirerek hayatını kaybetti.

Benzer haberler

Erdoğan: Parlamenter sisteme geri dönüş tartışmaları bir…

Steinmeier’in Türkiye ziyaretinin programı belli oldu

T24’te yer alan habere göre Al-Salam Holding Yönetim Kurulu Başkanı Suudi Arabistanlı iş adamı Mohammad Al Qahtani, kalp krizi geçirdiği sırada Mısır Cumhurbaşkanı Abdulfettah es-Sisi’den övgüyle bahsediyordu. İş adamının kalp krizi geçirmeden önce Mısır Cumhurbaşkanı Sisi’yi, ‘insanlığın dekanı ve barış adamı’ olarak nitelendirdiği belirtildi.

Hayatını kaybettiği açıklanan Al Qahtani’nin kalp krizi geçirdiği anlar da kameralar tarafından kaydedildi. Görüntülerde iş insanının bir anda yere devrildiği görülüyor.

İlginizi çekebilir