Kemal Okutan: Birkaç soru…

Bugün kafamdaki sorularla uğraşacağım. Kendimi aydınlatmam lazım. Ben beni aydınlatamaz isem siz beni aydınlatın.

1)Osmanlı yıkıldı yıkılacak. 1900’lerin başında silah yok, para yok. Osmanlı’nın içinde yaşayan halklar ulusal devletlerini kurmaya, bağımsız olmaya başlamış ve Osmanlı zayıflamış, takattan düşmüştü.

M.Kemal’in savaşarak kovduğu iddia edilen devletlerden İngilizler o dönemin süper gücü. Bugünün ABD’sinden daha güçlü. Fransızlar İtalyanlar da dünyanın güçlü ülkeleri durumundalar.

Adı geçen devletler hem silah ve teknoloji olarak hem de insan gücü ve diplomasi olarak M.Kemal ve destekçilerinden çok güçlüler.

Soru şu: Bu kadar güçlü devletleri M.Kemal ve arkadaşları zayıf silah ve teknolojiyle nasıl yendi? Koca İngiliz imparatorluğunu nasıl önüne katarak yanına İtalyan ve Fransızları da ekleyerek silip süpürdü?

2) M.Kemal’in savaşarak Anadolu’dan kovduğu söylenen İngilizler neden onu eskortlar eşliğinde Samsun’a götürdüler? Neden Manisa, İzmir veya Bitlis değil de neden Samsun?

3) M.Kemal 1919 ile 23 arası neden Kürt, Kürdistan, Lazistan sözcüklerini sık sık kullandı da neden 1923’ten sonra ‘’Ne mutlu Türküm diyene’’ dedi? ( Meclis gizli zabıtlarına bakın)…

4)Komünistleri SSCB’ den çağırıp Karadeniz’de boğdurdu ve sahte Komünist Partisi’ni neden kurdurdu?

5)Tek şef olan M.Kemal isteseydi demokrasi ve bağlantılı başta Kürt sorunu olmak üzere tüm sorunları çözebilecek iken neden çözmeyerek gelecek kuşaklara devretti?

Parmağını oynatırsa bu sorunları çözebilecek iken neden çözmedi de ondan sonraki kuşaklar hala bunun acısını çekiyor?

6)……..

7……….

Bu soruların cevaplarını sahte bilimadamları, yalancı tarihçiler verebiliyorlarsa versinler.

Düşünüyorum o halde vurun!

İlginizi çekebilir