Kemal Kılıçdaroğlu ile Ümit Özdağ’ın görüşmesi sona erdi

Türkiye’nin Cumhurbaşkanı adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ ile Zafer Partisi Genel Merkezi’nde bir araya geldi.

Benzer haberler

Hamas silah bırakma koşulunu açıkladı

Arap Birliği: İsrail’e silah satışı durdurulsun

Kılıçdaroğlu, Özdağ ile görüşmesi sonrası düzenlediği basın toplantısında „Biz kendi düşüncelerimizi aktardık. Sayın Genel Başkan arkadaşlarıyla görüşecek“ dedi.

Kılıçdaroğlu şöyle konuştu:

„Türkiye’nin ve dünyanın sorunlarını masaya yatırdık. Ben sayın Genel Başkan’a Millet İttifakı’nın liderlerinin görüşlerini, yaptığımız çalışmaları, Ortak Mutabakat ile ilgili görüşlerini, olabildiğinde ayrıntılı bilgilendirdim. Türkiye’nin demokrasiye ihtiyacı var, dayanışmaya, var olan sorunlarını aşmaya ihtiyacı var. Bu çerçevede sayın Genel Başkan arkadaşlarıyla görüşecek. Biz kendi düşüncelerimizi aktardık.“,

Özdağ: Aldığımız cevapları değerlendireceğiz

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ ise, Kılıçdaroğlu ile yaptıkları görüşmeyi diğer parti liderleriyle değerlendireceklerini söyledi:

„Biz de sayın Genel Başkan’a teşekkür ediyoruz ziyaretleri için. Bazı sorular sorduk, ayrıntılı olarak cevaplar aldık. Aldığımız cevaplar çerçevesinde yetkili kurullarımızdan değerlendirmeler yapacağız. ATA İttifakı’nı oluşturan diğer partilerin genel başkanlarıyla ve sayın Sinan Oğan ile de yine değerlendirme yapacağız. Kısa zaman içerisinde kamuoyu ile görüşlerimizi paylaşacağız.“

Özdağ dün akşam bir televizyon programında yaptığı açıklamada, Kılıçdaroğlu ve Oğan ile üçlü bir görüşme yapabileceklerini, bunun da yarın netleşeceğini bildirmişti.

/euronews/

 

İlginizi çekebilir