Karamollaoğlu: HDP Altılı Masa’nın gündemine hiçbir zaman girmedi

Altılı Masa’da yer alan Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu,  “Selahattin Demirtaş’ın yorumları toplantılarınızdaki gündemi ne kadar etkiliyor?“ sorusuna “HDP bizim gündemimize hiçbir zaman girmedi” yanıtı verdi.

Saadet Partisi Genel Başkanı Karamollaoğlu, Armağan Çağlayan’ın „Zor Ama Yine de Sor“ programına konuk oldu.

Karamollaoğlu, „Kaybedersek ne yapacağız konusu hiç konuşuluyor mu?“ sorusuna „Enteresan. Herkes ‚kesin kazanacağımız‘ görüşünde. Biz kazanırız, kazanacağız.” yanıtını verdi.

Benzer haberler

Türkiye’den Avrupa Birliği’ne Kıbrıs tepkisi:…

Hamas silah bırakma koşulunu açıkladı

6’lı Masa’nın gündeminde kaybetme ihtimali olmadığını belirten Karamollaoğlu, „Kaybedersek… Şimdi bunu ne konuşacağız? Kaybettik, ne yapacağız? Oturup ağlayacağız. Bunun üzerinde bundan dolayı durulmuyor. Hiçbir zaman bu konu bizim gündemimize gelmedi.“

„HDP bizim gündemimize hiçbir zaman girmedi“

Karamollaoğlu, „Selahattin Demirtaş’ın Altılı Masa’ya yönelik yorumları toplantılarınızdaki gündemi ne kadar etkiliyor?“ sorusuna da „HDP bizim gündemimize hiçbir zaman girmedi yani biz bu konuyu Altılı Masa’da hiç konuşmadık fikir beyanı olmadı.

Fakat dışarıda baya büyük spekülasyonlar yapılabiliyor bu tamamen zihinleri bulandırmak için yapılan bir takım değerlendirmelerdir diye düşünüyorum“ yanıtını verdi.

 

/ t24 /

İlginizi çekebilir