Kaftancıoğlu’ndan Kadıköy’de öldürülen müzisyen Cihan Aymaz’ın ailesine ziyaret

CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, geçen hafta içinde İstanbul Kadıköy’de öldürülen sokak müzisyeni Cihan Aymaz’ın ailesine taziye ziyaretinde bulundu. Kaftancıoğlu “Cihan’ın acısının yanında ayrıca üzüldüğüm şey, bir tane bile AKP’li yetkili ve yöneticinin aileye taziyeye gitmemiş olması… Bu kadar mı koptuk, koparıldık birbirimizden. Ne acı ne yazık“ dedi.

Benzer haberler

MHP, Kütahya’da 1,7 milyar lira borç bıraktı

Avrupa Parlementosu kadına yönelik şiddet konusundaki ilk AB…

Cumhuriyet Halk Partisi İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, geçen hafta içinde İstanbul Kadıköy’de öldürülen sokak müzisyeni Cihan Aymaz’ın ailesine taziye ziyareti gerçekleştirdi.

CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu ziyarette, „Sizlere, buraya taziyeye gelirken çok samimi söyleyeyim, sizin siyasi görüşünüz, amcamın acısı var siyasi görüşün ne önemi var. Amcam AKP’li olsa da ben şu an buradayım. CHP’li de olsa ben şu an buradayım, diğer partili de olsa buradayım. Acının siyaseti mi var“ dedi.

BİR TANE BİLE AKP’Lİ YETKİLİ VE YÖNETİCİ AİLEYE TAZİYE ZİYARETİNE GİTMEMİŞ“

Kaftancıoğlu Twitter hesabından da öldürülen müzisyen Cihan Aymaz’ın ailesine yaptığı taziye ziyaretiyle ilgili de şu paylaşımı yaptı:

„Cihan’ın acısının yanında ayrıca üzüldüğüm şey, bir tane! bile AKP’li yetkili ve yöneticinin aileye taziyeye gitmemiş olması… Bu kadar mı koptuk, koparıldık birbirimizden. Ne acı ne yazık! 86 milyon yeniden barışacak ve buluşacağız acıda, tasada ve kıvançta sana söz.“

Kaynak: BirGün

İlginizi çekebilir