Kaftancıoğlu: Mitingimize katılım zorunlu değil, gönüllülük esas

CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, Ümraniye Belediye Başkanlığı’nın yöneticilerinin olduğu WhatsApp gurubunda paylaşıldığı öğrenilen ve Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan‚ın 7 Mayıs’taki İstanbul mitingine katılımın zorunlu olduğu belirtilen mesaja, sosyal medya hesabından cevap verdi.

Kaftancıoğlu, „6 Mayıs günü saat:17.30’da Maltepe Miting Alanı‘ nda gerçekleştireceğimiz mitingimize katılım için zorunluluk değil, gönüllülük esas bizde. Zorunlu mitinge katılacaklar söz, sizin için de geliyoruz“ ifadelerini kullandı.

CHP İstanbul İl Başkanı Kaftancıoğlu, Ümraniye Belediye Başkanlığı’nın yöneticilerinin olduğu WhatsApp grubunda paylaşıldığı öğrenilen, „Değerli yöneticilerimiz, 7 Mayıs pazar günü saat 16.00’da Atatürk Havalimanı Millet Bahçesi’nde gerçekleştirilecek olan Büyük İstanbul Mitingi için tüm personelimize bilgi verilmesi ve katılımın zorunlu olduğu hususunun hatırlatılmasını arz ederim. Araç hareket saatleri ve yerleri ayrıca bildirilecektir“ mesajına sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şu sözlere yer verdi:

Benzer haberler

Rusya Savunma Bakan Yardımcısı İvanov rüşvet iddiasıyla…

Arjantin, İran İçişleri Bakanı için kırmızı bülten çıkardı

„6 Mayıs günü saat:17.30’da Maltepe Miting Alanı’nda gerçekleştireceğimiz mitingimize katılım için zorunluluk değil, gönüllülük esas bizde. Zorunlu mitinge katılacaklar söz, sizin için de geliyoruz. Arzu eden hemşerilerimizi inançları, neşeleri ve eksik etmeyecekleri gülümsemeleriyle bekliyoruz.“

/t24/

İlginizi çekebilir