Kaftancıoğlu: Kaybedecek bir şeyimiz yok, keskin bir dil kullanacağız

CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, 28 Mayıs’taki ikinci tur seçimiyle ilgili olarak, “Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin varlık ve yokluk seçimi olacak” dedi.

14 Mayıs Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekili seçimleri gündem olmaya devam ederken, 28 Mayıs’taki ikinci tur cumhurbaşkanlığı seçimleriyle ilgili Millet İttifakı bileşenlerinden de  değerlendirmeler gelmeye devam ediyor.

Fox TV’de İlker Küçükkaya’nın ‘Çalar Saat’ programına katılan CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu’nun açıklamalarından öne çıkan başlıklar şu şekilde:

“Kemal Bey kazanacak ve kazanmak zorunda da. 28 Mayıs’taki seçimler Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin varlık ve yokluk seçimi olacak. Bizim vatandaşımıza ulaşacak örgütümüz, sınırlı medya kuruluşumuz var. Kurban Bayramı’nda 15 bin lira vereceğimiz bizim ona ulaştırmamamız için medya organları var.

‘Keskin bir dil kullanacağız’ 

Kaybedecek bir şeyimiz yok, daha keskin bir dil kullanacağız evet. Bu seçimde dün izlediğim için söylüyorum; Yeni Şafak’ta PKK’nın üst düzey yöneticisi Duran Kalkan’ı yayınlanıyor, terör örgütü propagandası yapıyor, sonra ‘CHP teröristlerle işbirliği yapıyor!’ deniliyor. ‘Hadi oradan’ derler adama.!

‘Öcalan’ı serbest bırakacaklar’ diye kara propaganda yaptılar. Osman Öcalan’ı televizyona çıkaran kimdi? Abdullah Öcalan terör örgütünün kurucusudur. Kesinleşmiş bir cezası var mıdır, vardır. Şu an cezasını çekiyor mudur? Çekiyordur. Kemal Kılıçdaroğlu’nun serbest bırakma yetkisi yoktur, yapmaz da. Osman Öcalan’ı televizyona çıkaran kimdi? Onların iktidarda kalabilmek için yaptıklarını, biz kazanmak için yapmayacağız.

Kılıçdaroğlu önde olduğu halde Anadolu Ajansı Erdoğan’ı önde başlattı. Seçimleri kazanmak için kara propaganda dahil her şeyi yaparlar.

28 Mayıs’ta manipülasyona izin vermeyeceğiz.”

/Kaynak: Politik Yol/

İlginizi çekebilir