İstanbul: Yeşil Sol Parti’nin seçim standı yakıldı

İstanbul’un Eyüpsultan ilçesi Göktürk Mahallesi’nde Yeşil Sol Parti’nin seçim standı dün gece kimliği belirsiz kişi ya da kişilerce yakıldı.

Yeşil Sol Parti’nin Sultanbeyli ilçesine bağlı Göktürk Mahallesi’ndeki seçim standı dün gece kimliği belirsiz kişi ya da kişilerce yakıldı. İstanbul Emniyet Müdürlüğü’nün saldırıyla ilgili inceleme başlattığı bildirildi. Mahallede Millet İttifakı’nın seçim afişlerine de boyalı saldırı gerçekleştirildi.

Saldırıyla ilgili Göktürk Belediye Meydanı’nda açıklama yapan CHP İl Başkan Yardımcısı Mehmet Sevim, “Dayanışma içinde olmak zorundayız. Şu bilinmeli ki dışarıda birleşemeyenler Faşizmin zindanında buluşurlar. Bu desturla, bu düsturla davranıyoruz. Ve buna göre birer hareket ediyoruz. Şunu da bilsin bu işi yapanlar. Hani güzel bir söz var. Diyor ki ‘Hile ve desiseyle yalnız bostan korkuluğu ayakta kalır. O da gün ağardığında ne olduğu ortaya çıkar.’ Onun korkuluk olduğu ortaya çıkar. Bu karşımızdaki gerici yobaz ittifakın da 14 Mayıs’ta ne olduğu ortaya çıkacak, yok olup gidecekler” dedi.

Kaynak: ANKA

İlginizi çekebilir