Erdoğan’ın Harekat Merkezi’ndeki Akar’a yeni talimatlar verdiği açıklandı

Türkiye Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Harekat Merkezi’ndeki Türkiye Milli Savunma Bakanı Akar ile telefonda görüştüğü, “vurulan hedeflere, devam eden faaliyetlere ilişkin bilgi aldığı ve talimatlar verdiği“ açıklandı.

Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kara Kuvvetleri Komutanlığı Harekat Merkezi’ndeki Türkiye Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar ile telefonda görüşerek, “karadan ve havadan vurulan hedeflere, devam eden faaliyetlere ve etkisiz hale getirilen teröristlere ilişkin bilgi alarak, talimatlar verdi…“

Akar, beraberinde Genelkurmay Başkanı Orgeneral Yaşar Güler, Hava Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Atilla Gülan ve Deniz Kuvvetleri Komutanı Oramiral Ercüment Tatlıoğlu ile Kara Kuvvetleri Komutanlığı’na geldi.

Kara Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Musa Avsever tarafından karşılanan Bakan Akar, beraberindeki TSK komuta kademesi ile Harekat Merkezi’ne indi.

Benzer haberler

Almanya’dan 1150 kişi IŞİD ve El Kaide’ye…

Sur Belediyesi’nde Atatürk ve Erdoğan’a hakaret…

Akar, birliklerin faaliyetleri ve sahadaki son duruma ilişkin sınır hattındaki birliklerin komutanlarından brifing aldı.

Daha sonra Cumhurbaşkanı Erdoğan ile telefonda görüşen Akar, Erdoğan’a bilgi verdi.

Erdoğan da Bakan Akar ve beraberindeki TSK komuta kademesinin yer aldığı toplantıda, “talimatlar verdi ve Mehmetçiğe başarı dileklerini“ iletti.

Erdoğan ve Akar görüşmesinin Türkiye’nin Rojava’ya yönelik kara harekâtı başlatacağı tartışmalarının ardından geldi.

İlginizi çekebilir