Erdoğan’a hakaret ettiği söylenen iki kişi çevredekiler tarafından dövüldü

Tekirdağ’ın Kapaklı ilçesinde kardeş olduğu iddia edilen iki kişiden biri, sokak ortasında Türkiye Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Erdoğan ile eşi Emine Erdoğan’a küfür ettiği gerekçesiyle çevredekiler tarafından dövüldü.

Kapaklı ilçesi Pınar Bulvarı’nda park halindeki motordan inen B.T. (27) ile kardeşi D.T. (21) tartışmaya başladı. Alkollü oldukları iddia edilen kardeşlerden biri sokak ortasında Erdoğan’a küfür ederek motosikletle olay yerinden uzaklaşmaya çalıştı. Motosiklete bindikten hemen sonra çevredeki vatandaşların tepkisi üzerine kardeşlerden birisi motordan inerek cadde üstündeki esnafa saldırmaya başladı.

Çevredekiler iki kardeşi sokak ortasında döverek linç etmeye çalıştı. O anlar bir vatandaşın cep telefonu kamerasına yansırken, ihbar üzerine olay yerine polis ekipleri sevk edildi. Bölgeye gelen ekipler, iki kişiyi Kapaklı İlçe Emniyet Müdürlüğüne götürdü. Gözaltına alınan her iki kardeşe Nöbetçi Cumhuriyet Savcısının talimatıyla devlete hakaretten ve toplumun huzurunu bozmaktan soruşturma açıldı.

 

/T24/

İlginizi çekebilir