Erdoğan: Gerektiğinde 15 Temmuz gecesi olduğu gibi, hayatımız pahasına istiklal ve istikbalimize sahip çıkarız

Türkiye’nin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan sosyal medya hesabından paylaştığı bir mesajda, “Gerektiğinde 15 Temmuz gecesi olduğu gibi, hayatımız pahasına istiklal ve istikbalimize sahip çıkarız” ifadelerini kullandı.
Twitter hesabından “Bizim sevgimiz de mücadelemiz de aziz milletimiz içindir. Biz kendi adımıza kimseyle kavga etmeyiz, milletimiz söz konusu olduğunda da kimseyi tanımayız” diye yazan Erdoğan, proje geliştirerek ve eser üreterek gönülleri kazanma siyaseti yaptıklarını kaydetti.

Erdoğan, mesajında şunları paylaştı:

“Önümüze hangi tuzak kurulursa kurulsun, ülkemize hizmet etmekten vazgeçmeyiz. Yatırımlarla ülkemizi ve şehirlerimizi, yani ekmeğimizi büyütmekten geri durmayız. Hangi saldırılarla karşılaşırsak karşılaşalım, milletin iradesine ve demokrasimize gölge düşürmeyiz. Gerektiğinde 15 Temmuz gecesi olduğu gibi, hayatımız pahasına istiklal ve istikbalimize sahip çıkarız. Çünkü biz, mensubu ve hizmetkarı olmaktan şeref duyduğumuz bu millet için varız. Hiçbir ayrım yapmadan, 85 milyona aşkla hizmet etmek için varız. Bu uğurda şimdiye kadar nice ihaneti göğüsledik, nice badireler aştık, nice varlık yokluk mücadelesi verdik.”

14 Mayıs’la birlikte “Türkiye Yüzyılı’nın” inşasına başlayacaklarını belirten Erdoğan, “Bunu da 21 yıldır olduğu gibi yine sizlerin sarsılmaz desteği ve samimi dualarıyla başaracağız. Fitne tacirlerine, aramıza nifak tohumları ekmeye çalışanlara inat kardeşliğimize sahip çıkacağız” dedi.

Erdoğan bugün İstanbul’da olacak. İstanbul’da Sultangazi ve Bahçelievler’de mitingler düzenleyecek, ayrıca İstanbul Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilecek 3. Türkiye Gençlik Zirvesi’ne katılacak.

 

/VOA/

İlginizi çekebilir