Erdoğan Bursa’da seçim süreci için tarih verdi

Türkiye Cumhurbaşkanı Erdoğan seçim tarihiyle ilgili olarak, „Resmi olarak Cumhurbaşkanı’nın bir yetkisi var. 10 Mart’ta Cumhurbaşkanı olarak biz bu yetkimizi kullanacağız ve ondan sonra 60 gün süre var“ dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Bursa’da katıldığı Gençlik Buluşması programında seçim tarihiyle ilgili açıklamalarda bulundu..

Benzer haberler

Amedspor’un aldığı ceza belli oldu

Rusya: Amerika THY’ye baskı yapıyor

Erdoğan, „Bu bir erken seçim falan değil, seçimi öne almak. Yapılan bu. Bir diğer adım olarak da biz burada aslında bir güncelleme yaptık“ ifadelerini kullandı.

Erdoğan konuşmasına şu ifadeleri kullandı:

„İnşallah mayıs bir başka olacak. Bu bahar bir başka bahar olacak. İnanıyorum ki siz gençlerimizle birlikte biz sandıkları bu defa çok farklı bir şekilde patlatacağız. Durmayacağız, çalışacağız, gayret edeceğiz, tüm genç kardeşlerimizi sandıklara taşıyacağız. Sandıklardan da o sesi çıkaracağız. Bursamızın tüm gençlerine selam gönderiyorum. Bazıları diyor ki, enerjiyi nerede buluyorsun? Enerji burada farklı bir yerde aramaya gerek yok. Daha çok çalışacağız ve daha çok mücadele edeceğiz. 14 Mayıs’ta yapılacak olan seçimlerde bize yol arkadaşlığı yapacak siz genç kardeşlerimiz için rabbime hamd ediyorum.“

 

/en/

İlginizi çekebilir