DiyarbekirSpor Token satışları başladı

DiyarbekirSpor’un Token satışlarının başladığı bildirildi. DiyarbekirSpor’a ve bölge futboluna destek amacıyla piyasaya sürülen ve yatırımcılar için de uzun vadeli kazanç yaratmayı hedefleyen Token’ı 2,1 TL fiyatından satın almak mümkün.

DiyarbekirSpor (DBS) Token sahiplerinin Naryex borsasında market işlemleri açıldıktan iki ay sonra aylık %16,6 oranında borsada satışa sunabilecekleri ve böylece ICO fırsatından faydalanan Token sahiplerinin satış baskısı oluşturulmasının önlenmesi hedefleniyor.

DiyarbekirSpor’un ayrıca 21 Ekim 2021 tarihinde borsada (4,2 TL) fiyatı ile alış ve satış işlemlerine başlayacağı da açıklandı. Borsaya açıldıktan sonra alış ve satışlarda her hangi bir limit veya sınırlama bulunmadığı bildiriliyor. Yatırımcılar borsada diledikleri kadar alım – satım işlemi gerçekleştirebileceklerdir.

Konuyla ilgili kulüpten yapılan açıklamada Token satışlarından elde edilecek gelirle hem kulubün yeni yatırımlar yapabileceği hem de bölgedeki futbol kulüplerini sponsor veya farklı biçimlerde ekonomik olarak desteklemek suretiyle bölge futbolunun gelişimine hizmet edeceği belirtildi.

DiyarbekirSpor kulübü yöneticileri bunun yanı sıra yatırımcıların Token alım satımları üzerinden uzun vadede önemli kazanç da elde edeceklerini ifade ettiler..

 

İlginizi çekebilir