Demirtaş’tan Kars, Erzurum ve Denizli’deki seçmenlere çağrı

Edirne F Tipi Cezaevi’nde tutuklu bulunan Kürt siyasetçi, eski HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, Kars, Erzurum ve Denizli’deki seçmene yönelik paylaşımlar yaptı.

Demirtaş, Karslı seçmenlere seslenerek Yeşil Sol Parti’nin daha önceki seçimlerde bir olan vekil sayısını ikiye çıkarma çağrısında bulundu. Demirtaş, “Kars bu defa iki vekil göndermeye hazır mı? Değerli adayımız Gülcan Alp size emanettir, sevgili Karslı kardeşlerim. Yakında görüşeceğiz. Hasretle, selamla…” dedi.

Erzurumlulara yönelik de bir paylaşım yapan Demirtaş, „Değerli Erzurumlu kardeşlerim, Sayın Beştaş trafik kazası nedeniyle aranızda olamıyor ama zaten ülke tümüyle yaralı şu anda. Meral Danış Beştaş’ı Meclis’e gönderin ki hep birlikte yaralarımızı saralım“ ifadelerini kullandı.

Son olarak Denizli’deki seçmene seslenen Demirtaş, „Yeşil Sol Parti’den bir milletvekilini Meclis’e gönderme zamanı gelmedi mi? 🙂 Değerli adayımız Abdullah Koç size emanettir, müjdeli haberinizi bekliyoruz. @Abdullahkochdp Umutla, hasretle…“ dedi.

 

/t24/

İlginizi çekebilir