CHP milletvekilleri, Urfa’da Adalet Nöbeti’ni sürdüren Şenyaşar ailesini ziyaret etti

Urfa’nın Suruç ilçesinde 14 Haziran 2018 tarihinde AKP Milletvekili İbrahim Halil Yıldız’ın koruma ve yakınları tarafından eşi ve iki oğlu öldürülen Emine Şenyaşar ile saldırıdan yaralı kurtulan oğlu Ferit Şenyaşar’ın, Urfa Adliyesi önünde 9 Mart 2021’de başlattığı Adalet Nöbeti 551’inci gününde sürüyor. Aile sabahın erken saatlerinde Suruç’ta bulunan evlerinden Urfa Adliyesi önüne gelerek nöbeti başlattı. Aile, “Şenyaşar ailesi adalet köşesi” duvarlarına “Adalet Sergisi” için nöbet boyunca çektikleri fotoğrafları ve adliye önündeki bariyerlere “Şenyaşar ailesi için adalet herkes için adalet” yazılı pankartı astı.
CHP’DEN AİLEYE ZİYARET
Aileyi, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkan Yardımcısı ve Balıkesir Milletvekili Ahmet Akın, Urfa Milletvekili Aziz Aydınlık, İstanbul Milletvekili Mahmut Tanal ve beraberlerindeki heyet ziyaret etti.
Ziyaret sırasında Ferit Şenyaşar, CHP heyetine, hastanede yaşanan katliam ve dava hakkında bilgi vererek, “Adaletten başka bir şey istemiyorum” dedi. CHP’li Tanal ise, “Annemiz hiç merak etmesin bu topraklara mutlaka adalet getireceğiz” sözünü verdi.

 

 

/MA/

İlginizi çekebilir