Cezaevinde intihar ettiği ileri sürülen Atmaca yaşamını yitirdi

Tutuklandıktan iki gün sonra intihar girişiminde bulunduğu iddia edilen Taner Atmaca, tedavi gördüğü hastanede yaşamanı yitirdi. 
Batman’da 29 Temmuz’da tutuklu bulunduğu Batman M Tipi Kapalı Cezaevi’nde intihar girişiminde bulunduğu iddia edilen Taner Atmaca (25), dün akşam saatlerinde tedavi gördüğü Batman Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde yaşamanı yitirdi. Atmaca’nın cenazesi, otopsi işlemlerinin ardından ailesine teslim edildi. Cenaze gece saatlerinde Girbereşk Mahallesi’nde bulunan mezarlıkta defnedildi.
Benzer haberler
NE OLMUŞTU?
Batman’da 27 Temmuz’da adli bir olay nedeniyle gözaltına alındıktan sonra tutuklanan ve Batman M Tipi Kapalı Cezaevi’ne konulan Taner Atmaca’nın (25), 29 Temmuz’da intihar girişiminde bulunduğu iddia edildi. Cezaevi yönetimi, olaydan iki gün sonra 31 Temmuz’da Atmaca’nın ailesini arayarak, intihar ettiği yönünde bilgi verdi. Batman Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılan Atmaca, yoğun bakım ünitesinde tedavi altına alındı. Aile Batman Cumhuriyet Başsavcılığı’na giderek cezaevi yönetimi hakkında suç duyurusunda bulunurken, olayla ilgili görüntülerin kendilerine verilme talebi kabul edilmedi.

 

/Mezopotamya Ajansı/

İlginizi çekebilir