Canan Kaftancıoğlu’ndan Nihal Yalçın’a destek: Güzelim ülkeyi çok konuşan kadınlar değil boş konuşan erkekler bu hale getirdi

CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, Antalya Altın Portakal Film Festivali’nde Tamer Karadağlı’nın ödül konuşması yapan oyuncu Nihal Yalçın‘a olan tavrı nedeniyle bir paylaşım yaptı. Yalçın’a destek veren Kaftancıoğlu, “Güzelim ülkeyi çok konuşan kadınlar değil boş konuşan erkekler(eril bakışa sahip)bu hale getirdi.” dedi.

Benzer haberler

Rusya’dan çekilmenin zararı Batı şirketleri için 107…

Tuncel: Sandığa gidelim, gasp edileni geri alalım

Festivalde 9 Ekim akşamında ödül töreni düzenlendi. Yalçın, Ulusal Uzun Metraj Film Yarışması’nda En İyi Kadın Oyuncu Ödülü’nü ‘Zuhal’ filmindeki rolüyle kazandı.

Yalçın, kürsüye çıkmasının ardından teşekkür konuşmasını yaparken Karadağlı da elinde ödülle hemen arkasında bekliyordu. Bu sırada Karadağlı’nın sıkıldığını belli eden jest ve mimikleri dikkat çekti.

Karadağlı, Yalçın henüz konuşmasına devam ederken ödülü uzattı. Kısa bir süre şaşkınlık yaşayan Yalçın, önce “Kim verdi ödülü?” diye sorarak arkasına baktı, ardından da “Sus mu dediniz? ‘Artık sus’ mu diyorsunuz?” dedi. Karadağlı da “Ödülünüzle birlikte konuşun diye” yanıtını verdi.

Kaftancıoğlu’dan Nihal Yalçın’a destek paylaşımı

Canan Kaftancıoğlu, Twitter hesabından şu mesajı paylaştı:

“Güzelim ülkeyi çok konuşan kadınlar değil boş konuşan erkekler(eril bakışa sahip)bu hale getirdi. Nihal Yalçın tahammül gösterilmeyen kısacık konuşmasında(3.7dk) kadının gücünü, kararlılığını, T. Karadağlı ise erkek egemen bakışın çirkin bir suretini göstermiştir Kutluyorum”

/t24/

İlginizi çekebilir