Bahçeli: Kılıçdaroğlu’na gidecek her oy Kandil’e gidecektir

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Millet İttifakı’nın adayı, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu hedef alırken,”Askerlerimizi şehir edenler Kılıçdaroğlu’nun yanındadır. Uyarıyorum Kemal Kılıçdaroğlu’na gidecek her oy Kandil’e gidecektir” diye konuştu.

Bahçeli, Aydın’da “14 Mayıs’ta Aziz Milletim Sıra Sende” temalı açık hava toplantısında konuştu.

“Seçimlerin saygı, sağduyu içinde gerçekleşmesini diliyorum” diyen Bahçeli’nin açıklamalarından öne çıkanlar şöyle:

“Aziz vatandaşlarım, değerli dava arkadaşlarım, hepinizi hürmet ve muhabbetle selamlıyorum. Efeler diyarı Aydın’da olmaktan büyük bir mutluluk duyuyorum. Aydınlı kardeşlerime şükranlarımı sunuyorum. 10 gün sonra yapılacak seçimlerin milletimizin birliğine hayırlı ve kalıcı sonuçlar getirmesini Allah’tan niyaz ediyorum. Seçimlerin demokratik olgunluk içinde gerçekleşmesini diliyorum. Hepiniz hoş geldiniz, sefalar getirdiniz. Aydın tarih ve medeniyet şehridir. Anadolu’nun işgal yıllarında Efeler ayağa kalkarak destan yazmıştır. Dün Efeler yapmıştı bugün sıra bizde diyerek milli geleceğinize sahip çıkacak mısınız? Aydınlı kardeşlerim söz sizin, karar sizin, sıra hepinizin. Aydın’ın seslenişi aynı zamanda aydınlık bir geleceğin göz kamaştıran habercisidir. Sizwe güveniyorum. Kurtuluş mücadelesinin kıvılcımı buradan tutuşturulmuştur. 

Bu seçimler kucaklaşmayla kutuplaşma arasında bir mücadeleye sahne olacaktır. 

Askerlerimizi şehir edenler Kılıçdaroğlu’nun yanındadır. Uyarıyorum Kemal Kılıçdaroğlu’na gidecek her oy Kandil’e gidecektir. 

Kandil’e yuvalanan teröristler CHP’ye, İYİ Parti’ye destek açıklaması yapmaktadır. CHP’li bir yönetici buna tepki göstermemiştir. Nevşehir’de yalandan gözyaşı döken İYİ Parti başkanında itiraz duyulmamıştır. HDP’nin bir eş başkanı Aydın’da konuşmuş, terörist arkadaşlarının serbest kalması için rezil talebi dillendirmiş. Hani HDP ile birlikte yürümüyorlardı, bunlar yalancıdır, namerttir. YSP demek CHP ve İYİ Parti demektir. PKK hepsini kafese almıştır.”

 

/T24/

İlginizi çekebilir