Amedspor taraftarlarının bulunduğu araca yorgun mermi isabet etti

Amedspor ligin ilk yenilgisini Urfa’da aldı. Maçın sonunda içinde Amedspor taraftarlarının bulunduğu araca mermi isabet etti. İncelemeler sonunda, kurşunun yorgun mermi olduğu belirtildi.
Amedspor, Şanlıurfaspor deplasmandan 1-0 yenik ayrıldı. Amedspor sezonun ilk yenilgisini alırken sahada gergin anlar yaşandı.

İkinci yarıya 1-0 yenik başlayan Amedsporlu futbolcu Raşit Yöndem ile Şanlıurfaspor Teknik Direktörü Kemal Kılıç arasında yaşanan gerilimde iki takım futbolcuları ve yöneticileri de karşı karşıya geldi.

TFF 2. Lig Beyaz Grup’ta oynanan Şanlıurfaspor-Amedspor maçının ikinci yarısı gergin başladı. Olayların büyümesi üzerine hakem Abdullah Volkan Aydın, Şanlıurfaspor ve Amedspor takımlarının yardımcı hocalarına kırmızı kart göstererek sahadan dışarı çıkardı. Hakem Aydın, kavgaya karışan iki takımın futbolcularına da sarı kart gösterdi.

Benzer haberler

Ayla Akat Ata: Şimdi sandığa gitme ve mührü DEM’e…

Bafil Talabani Moskova’da: Rusya Dışişleri Bakanı…

Gerginliğin bitmesiyle maç kaldığı yerden devam etti. Maç sonunda Amedspor sezonun ilk yenilgisini 1-0’lık skorla aldı.

Bu arada maç sonunda Amedspor taraftarını taşıyan araca mermi isabet etti ve aracın camları kırıldı.

Saldırıyla ilgili taraftar grubu “Amedspor Barikat”tan yapılan açıklamada, “Aracımıza isabet eden mermiden sonra emniyetin yaptığı incelemeler sonucu merminin yorgun mermi olduğu kasten olmadığı belirlenmiştir. Maddi hasar dışında herhangi bir kaybımız yoktur” denildi.

Amedspor sezonun ikinci deplasman maçına da Şanlıurfa İl Spor Güvenlik Kurulu’nun getirdiği taraftar yasağı nedeniyle taraftar desteği olmadan çıkmıştı. (DUVAR)

İlginizi çekebilir