Amed Radyo TV’ye hırsız girdi, kanal yönetimi isyan etti

Amed Radyo TV’nin Diyarbakır’daki ofisine giren hırsızlar, bazı cihazları çaldı. Hırsızların ayrıca cihazlara zarar verdikleri bildirildi. Kanal yönetimi “Ne istiyorsunuz bizden! Neden bizi perişan ediyorsunuz?” sözleriyle isyan etti.

Twitter’dan hırsızlığa ilişkin açıklama yapan Amed Radyo TV yönetimi, hırsızların duvarı kırarak ofisin içine girdiğini, TV yayın cihazlarına zarar verildiğini ve klimanın da çalındığını bildirdi.

Öte yandan pek çok cihaza zarar verildiği de kaydedildi.

Amed Radyo TV’nin Twitter hesabı üzerinden Diyarbakır Valiliği ve Diyarbakır Emniyeti’ne de sitem edilerek şu ifadelere yer verildi:

“Ne istiyorsunuz bizden! Neden bizi perişan ediyorsunuz?

Diyarbakır Valiliği, Diyarbakır Emniyeti bu kaçıncı olay? Siz çözüm olamıyorsunuz diye bırakalım mı bu işi? Bu kaçıncı hırsızlık, gasp, mala zarar verme…!

Duvarı kırıp içeri girmişler. TV yayın cihazlarımıza zarar vermişler. Klima ünitesini ve motorunu çalmışlar, içeride bulunan teknik malzemelerin bazılarını almışlar…

Daha önce yapılan hırsızlığın zahiyatını henüz gideremedik! Bu sefer buna gücümüz yok! Yeter artık!”

 

Amed Radyo TV

Ferat Mehmetoğlu yönetimi tarafından ART olan yayın adının RTÜK’e yapılan başvurunun onaylanması ile Türkiye’de ilk defa Amed ismine onay alındı.

İki dilde yayın yapan Amed Radyo TV 23 Nisan 2010 tarihinde yayın hayatına başladı.

 

/rd/

İlginizi çekebilir