Almanya Hanau’da cinayet

Almanya’nın Hanau kentinde 11 yaşındak erkek bir çocuk ile 7 yaşındaki bir kız çocuğunun öldürüldüğü bildirildi. Öldürülen çocukların kardeş oldukları, polisin kan davasından şüphelendiği belirtildi.

Almanya’nın Hessen eyaletine bağlı Hanau kentinde kardeş oldukları belirtilen iki çocuk öldürüldü. Olay sabah saatlerinde ortaya çıktı. Yoldan geçen bir kişi yüksek katlı bir binanın önünde yatan ağır yaralı 11 yaşındaki erkek çocuğunu görüp polise ihbarda bulundu. Olay yerine gelen ilk yardım ekipleri ağır yaralı çocuğa müdahale ederken, çocuğun bulunduğu binada araştırma yapıp görgü tanıklarından bilgi aldı.

Polis binanın dokuzuncu katındaki bir dairenin balkonunda 7 yaşındaki kız çocuğunun cesediyle karşılaştı. İki çocuğun da kardeş oldukları belirlendi. Bu sırada hastaneye kaldırılan 11 yaşındaki çocuğun tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybettiği belirtildi.

Çocukların kimliği henüz açıklanmadı. Polisin olayı çok yönlü araştırdığı ve aileler arasındaki kan davasından şüphelendiği bildirildi…

/an/

İlginizi çekebilir