Akşener’den ‘siyasi cinayetler’ açıklaması: Kılıçdaroğlu’nun duyumları ciddidir ki paylaşmıştır

İYİ Parti lideri Akşener, “siyasi cinayetler işlenebileceği” iddialarıyla ilgili, “Sayın Kılıçdaroğlu bu ülkenin ana muhalefet partisi Genel Başkanı, dolayısıyla kendisine böyle duyumlar geliyordur, ciddiye alınacak biçimde geliyordur ki kamuoyuyla paylaşmıştır” dedi.
İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener,, Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan’ı ziyaret etti. Yeniden Refah Partisi’ndeki görüşmenin ardından Akşener ve Erbakan, açıklama yaptı.

Benzer haberler

Ermenistan’da bankalar, Rusya’nın Mir…

İsrail Halep’i vurdu: En az 38 ölü

Akşener, bir gazetecinin, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun “Siyasi cinayet kaygım var” ifadesine ilişkin bir sorusuna, şu yanıtı verdi:

“Sayın Kılıçdaroğlu, bu ülkenin ana muhalefet partisi Genel Başkanı, dolayısıyla kendisine böyle duyumlar geliyordur, ciddiye alınacak biçimde geliyordur ki kamuoyuyla paylaşmıştır. Dolayısıyla bu duyumların ciddiye alınmasının yolu, kendisine bu bilgilerin kaynağının sorulmasından geçer. Onu da yapacak olan Cumhuriyet savcılarıdır. Ciddiyet bunu gerektirir. Dedikodu yapmak, ‘FETÖ taktiği’ diyerek hafifletmeye gayret etmek, bir İçişleri Bakanı’na hem de bu derece tecrübeli bir İçişleri Bakanı’na hiç yakışmaz, FETÖ meselelerini de sulandırır. Onun için Sayın Kılıçdaroğlu’ndan, bu bilgilere nereden, nasıl ulaştığına, ciddiyetine dair resmi, kamuoyunu hoplatmadan, bilgilerin alınması lazım.”

İlginizi çekebilir