Akşener: İYİ Parti ölümle sıtma arasında tercihe zorlanmıştır; Buna boyun eğmeyeceğiz

İYİ Parti Genel İdare Kurulu toplantısu sonrası açıklamalarda bulunan Akşener, “Geldiğimiz noktada İYİ Parti ölümle sıtma arasında bir tercihe zorlanmıştır. Buna boyun eğmeyeceğiz. Karşımıza kim dikilirse dikilsin, bizim itirazımız dün de aynıydı bugün de aynı” dedi.

„Biz bugünlere kirli pazarlıkları reddederek geldik“ diyen Akşener, „Birçok önemli konuda mutabakat sağladık. Dün gerçekleşen toplantıda ortak cumhurbaşkanı adayının kim olacağını tartıştık. 5 siyasi parti sayın Kılıçdaroğlu’nu ifade etti. Biz sıklıkla açık ara kazandığını gördüğümüz iki ismin adaylığı konusunda görüşümüzü beyan ettik. Bu iki isim Mansur Yavaş ile Ekrem İmamoğlu’ydu“ dedi.

„Biz bugünlere kirli pazarlıkları reddederek geldik“ diyen Akşener, „Birçok önemli konuda mutabakat sağladık. Dün gerçekleşen toplantıda ortak cumhurbaşkanı adayının kim olacağını tartıştık. 5 siyasi parti sayın Kılıçdaroğlu’nu ifade etti. Biz sıklıkla açık ara kazandığını gördüğümüz iki ismin adaylığı konusunda görüşümüzü beyan ettik. Bu iki isim Mansur Yavaş ile Ekrem İmamoğlu’ydu. Bu vazife reddedilmez bir vazifedir. Çünkü bu çağrının sahibi millettir“ dedi.

Benzer haberler

Gültan Kışanak’ın kitabı toplatıldı

Macron: Dünyadaki silahlanma karşısında Avrupa çok yavaş ve…

YAVAŞ VE İMAMOĞLU’NA SESLENDİ

‚Şahsi hırslar Türkiye’ye tercih edilmiştir‘ diyen Akşener, „Bu masa artık potansiyel adayların tartışılabildiği bir platform olmaktan çıkmıştır“ dedi. Akşener devamında, „Sayın Mansur Yavaş’a ve Ekrem İmamoğlu’na çağrıda bulunmak istiyorum. Siz bu milletin iradesiyle seçildiniz. Tüm engellemelere rağmen çok çalıştınız. Milletimizi enkazın altında bile yalnız bırakmadınız. Milletimiz sizleri sevdi bağrına bastı. Milletimiz sizi göreve çağırıyor” diye konuştu.

 

/GG/

İlginizi çekebilir