AKP ve İYİ Partili vekiller arasında kavga çıktı: İYİ Partili Örs yoğun bakıma kaldırıldı

Meclis Genel Kurulu’nda İYİ Parti ve AKP milletvekilleri arasında çıkan yumruklu kavgada İYİ Parti Trabzon Milletvekili Hüseyin Örs hastaneye kaldırıldı. 

İYİ Parti milletvekilleri, Meclis Genel Kurulunda görüşülen Adalet Bakanlığı ile Gençlik ve Spor Bakanlığı bütçeleri üzerine söz aldı.

Daha sonra İYİ Parti İstanbul Milletvekili Ümit Beyaz kürsüye geldi. Beyaz ile AK Parti milletvekilleri arasında karşılıklı laf atmalar yaşandı. Tartışmanın büyümesi üzerine AKP ile İYİ Parti milletvekilleri arasında kavga çıktı.

Çıkan tartışmada AKP Bursa Milletvekili Zafer Işık, İYİ Parti Trabzon Milletvekili Hüseyin Örs’ün başına yumruk attı. Olay sonrası Trabzon Milletvekili Hüseyin Örs hastaneye kaldırıldı.

Bazı haber kaynakları Örs’ün yoğun bakım servisine alındığı bilgisini aktarırken, İYİ Parti Genel Başkan Başdanışmanı doktor Turhan Çömez, Örs’ün hayati tehlikesinin bulunduğunu söyledi.

ANKA haber ajansına konuşan İYİ Parti Konya Milletvekili Fahrettin Yokuş kavgaya ilişkin olarak, “Alpay Özalan ile Zafer Işık üzerimize geldi. Işık, Hüseyin Bey’e yumruk attı. Hüseyin Bey’in kaşı açıldı yumruktan dolayı. Elinde bir cisim mi vardı, yüzük mü vardı? Herhalde bir şey vardı. AK Parti artık seçim yaklaştıkça, Genel Başkanları nasıl her yerde kendilerinden olmayanlara hakaret ediyor ve saldırıyorsa, şimdi burada da vekillere saldırıyor” ifadelerini kullandı.

Demirören Haber Ajansı ise ‘Hüseyin Örs’ün kalp ritmi bozuk olduğu gerekçesiyle hastaneye kaldırıldığını ve tedbir amacıyla yoğun bakımda alındığını” aktardı.

/euronews/

İlginizi çekebilir